Triallers au fost instruiți să folosească Veet Sensitive Precision Beauty Styler Expert ori de câte ori este necesar, ca parte a rutinei lor obișnuite de îndepărtare a părului. Ei au fost sfătuiți să utilizeze produsul pe părți delicate ale corpului, cum ar fi fața, linia de bikini și axile.BEAUTYHEAVEN SPUNE:
Veet Sensitive Precision Beauty Styler Expert este un instrument de îndepărtare a părului care oferă o tundere blândă și o modelare precisă pentru părțile delicate ale corpului. Noul Veet Sensitive Precision Beauty Styler Expert oferă clasicului Veet Sensitive Precision Beauty Styler cu tehnologie actualizată de decupare, permițând încă cea mai bună decupare a lui Veet. Instrumentul este rapid și ușor de utilizat, lamele de tăiere nu ating pielea, astfel încât să nu existe teamă de tăieturi și accesorii de înaltă precizie care permit utilizatorului să obțină o modelare și un stil precis. Noua ediție Expert este, de asemenea, impermeabilă și este potrivită pentru utilizare uscată sau în baie și sub duș cu prindere anti-alunecare pentru o utilizare optimă umedă.

Majoritatea triallerilor au descoperit că expertul Veet Sensitive Precision Beauty Styler a îndepărtat eficient părul nedorit de pe față și corp. Majoritatea triallers iubit cât de blând produsul a fost de a utiliza și a raportat că au experimentat nici reduceri la pielea lor. Cele mai multe triallers iubit, de asemenea, modelarea precisă și tunderea dispozitivului și a găsit accesorii produs benefice în utilizarea produsului. Majoritatea triallers bucurat, de asemenea, posibilitatea de a utiliza produsul uscat sau în duș și a constatat că instrumentul le-a permis să se ocupe cu părul nedorit rapid și ușor.

* Pe baza unui sondaj de 20 de membri ai echipei beautyheaven Trial.

Produsele pentru această echipă de încercare au fost furnizate de Veet în scopul procesului și revizuirii. Toate recenziile trimise sunt sentimentele oneste, autentice și autentice ale membrilor beautyheaven care participă la acest proces.

set

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *