Un ghid pas cu pas pentru a pune o bază naturală de machiaj Sub Mascăși cu mască-purtând o întâmplare destul de obișnuită pentru majoritatea dintre noi chiar acum, lupta fundației care alunecă, alunecă și dispare este reală. Să nu mai vorbim de amenințarea de noul nostru prieten ‘maskne’ este întotdeauna profilează, adică ingredientele noastre produse de machiaj sunt mai importante ca niciodată pentru a asigura pielea rămâne fericit.

Așadar, dacă rutina ta actuală nu o taie, iată câteva ajustări și sfaturi cheie care te vor ajuta să ai un ten natural și strălucitor, confortabil și de lungă durată.

Prep și prime pentru tipul de piele
Grundurile sunt făcute pentru a ajuta la longevitatea machiajului de bază și vor face o treabă mai bună doar dacă alegi o formulă care se potrivește cel mai bine tipului tău de piele.

Unul dintre primerii noștri preferați din toate timpurile este grundul de perfecționare Nude by Nature Smooth and Nourish. Și acum, există trei formule noi în gama care abordează diferite se referă la piele pentru a oferi un finisaj care este furnizat pentru tenul tau: Perfecționarea Grund Blur Și Matifiază, Hidratează Și Luminează, și de a Corecta Și Chiar.

Vești și mai bune? Toate sunt fără silicon, așa că nu trebuie să vă faceți griji că resturile vor deveni prinse în porii dvs. și vor provoca congestie – o preocupare reală dacă purtați o mască toată ziua.

Asociază baza de machiaj cu un fond de ten măgulitor
Cu grund punerea în muncesc din greu pentru a oferi o buna panza, alege fundație dreptul de a urmări, de asemenea, este cheia. Mai jos veți găsi unii dintre partenerii perfecți în crimă pentru finisajul și acoperirea dorită.Aplicați-l: cu degetele sau peria, concentrați aplicarea grundului pe zonele predispuse la strălucire (cum ar fi fruntea, bărbia și nasul, precum zona T) și amestecați spre exterior. Finisajul Soft focus va ajuta la absorbția excesului de ulei și va difuza aspectul porilor. Lăsați-l să se usuce înainte de a urma cu fond de ten. Fondul de ten lichid perfect este cel mai bine aplicat cu o perie densă de lustruire, folosind mișcări circulare rapide.

Aplicați-l: aplicați primerul pe toată fața, acordând atenție masajului pe orice plasture deosebit de uscat, cum ar fi în jurul colțurilor nasului. Formula complet naturală conține acid hialuronic și ulei de măsline pentru a ajuta la hidratare, în timp ce perlele care reflectă lumina Oferă o strălucire luminoasă. Fondul de ten Luminous Sheer Liquid poate fi stratificat direct peste partea de sus, pentru un aspect proaspăt și sănătos.Aplicați-l: îndepărtați și amestecați primerul din centrul feței spre exterior, concentrându-vă aplicarea acolo unde apare orice decolorare. Culoarea verde nuanțată va ajuta la neutralizarea roșeaței și va contracara apariția petelor întunecate, în timp ce vitamina E și uleiul de măsline calmează pielea stresată. Lăsați-l să se usuce timp de câteva secunde înainte de a urma cu Fondul de ten Loose Powder, care este cel mai bine tamponat în piele folosind mișcări circulare blânde. Formula acoperă roșeața și pigmentarea, în timp ce se simte fără greutate pe piele.

Sigilați totul cu un spritz
Odată ce baza dvs. este pe loc, puteți într-adevăr să-i îmbunătățiți longevitatea, terminând cu o ceață totală de pulverizare.

Nude by Nature ‘ s Natural Setting Spray este fabricat din 100% ingrediente naturale și conține zero alcool, astfel încât să puteți extinde uzura machiajului dvs. minus orice efecte de uscare.

De fapt, este atât de ușoară și hidratantă, încât îți recomandăm să o porți cu tine pentru o reîmprospătare post-mască. Pur și simplu spritz și pat fondul de ten înapoi în loc – deși, dacă urmați alte sfaturi noastre de mai sus, ar trebui să fie sortate pentru ore.

set

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *