Nu există un sentiment mai bun decât trezirea la o zi bună a părului. Mai ales când acea zi bună a părului este mulțumită ingredientelor naturale. Deoarece pentru formula detectivi acolo în căutarea de a face lor pic pentru mediu, ceea ce face trecerea la îngrijirea părului naturale este un brainer nu.

Dar este, de asemenea, important să știți că călătoria către părul strălucitor, strălucitor, au naturale este un proces. Deci, nu vă așteptați ca lucrurile să se schimbe magic peste noapte.

În schimb, iată exact ce vă puteți aștepta…

Vei avea mai puțin de o spumă
Primul lucru pe care oamenii tind să-l observe atunci când încearcă pentru prima dată îngrijirea naturală a părului este spuma. Un sampon natural nu va spuma la fel de mult ca acestea nu conțin sulfați dure. Cu toate acestea, nu vă lăsați păcăliți să credeți că trebuie să utilizați mai mult pentru a compensa. În schimb, urmați instrucțiunile și folosiți puțină apă pentru a o ajuta să se spumă, având grijă să o masați în scalp.

Pentru cei cu păr fin sau șchiopătat (și teama de a nu fi cântărit), șamponul pentru volum Sukin este o potrivire excelentă. Este ușor și purificator pentru plinătatea pe care o iubești, cu un amestec natural de extracte de ananas, mango și papaya pentru a hrăni scalpul. Părul tău are nevoie de timp pentru detoxifiere
La fel cum consumul unei salate nu te poate face imediat „sănătos”, o spălare cu îngrijire naturală a părului nu te va face să obții rezultate de glorie.

Părul și scalpul au nevoie de timp pentru detoxifiere și reechilibrare, ceea ce poate dura ceva timp (în funcție de cât de des vă spălați). Din acest motiv, ar trebui să încercați Sukin ‘ s #10washchallenge înainte de a vă decide.

După câteva spălări, este posibil să descoperiți că părul începe să se reechilibreze, cu mai puțin ulei la rădăcini și mai multă umiditate spre capete – exact așa cum ar trebui să fie. Un mic angajament merită atunci când faceți comutatorul.

Trecerea la îngrijirea naturală a părului include stilul și tratamentele
Rutina părului tău se extinde dincolo de șampon și balsam, la fel și îngrijirea naturală a părului. De la scruburile scalpului la măști și uleiuri de tratament, există o mulțime de opțiuni bazate pe plante pentru a se potrivi tipului și nevoilor dvs. de păr.

Unul care este deosebit de util în timpul perioadei de tranziție la produse naturale este Spritzul de îngroșare Volumising Sukin. Acesta se poate aplica de la rădăcini până la capete pe părul umed, uscat cu prosopul, înainte de uscarea prin suflare pentru un pic extra natural va-va-voom.

set

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *