Stoarcerea într-o sesiune de transpirație pre-muncă sau un loc de yoga la prânz este mult mai realizabilă atunci când studioul se află în camera alăturată. Dar până de curând, am ținut săli de sport acasă în aceeași categorie ca și cinematografele de acasă, terenurile de tenis, sălile de aburi și aleile de bowling pe care, de obicei, le vedem doar în timpul turneelor de celebritate.

Cu toate acestea, având în vedere circumstanța actuală din 2021, lucrul de acasă s-a mutat rapid de la un lux la o necesitate.

Așadar, dacă spațiul și banii de rezervă sunt limitate, dar sunteți încă interesat să vă potriviți din camera de zi, iată produsele noastre de top pentru a vă configura sala de sport la domiciliu pe ieftin.

Banca Fila FID
Acum, acest cadru reglabil din oțel va legitima într-adevăr sala de sport acasă. Cu poziții plate, înclinate și în declin, puteți să vă duceți puterea de bază la un nou nivel și să începeți să sculptați acel pachet de șase.

65cm Sala de sport mingea
Disponibil în trei nuanțe moi, perle, această minge de gimnastică este la fel de drăguță și accesibilă pe cât vin. Utilizați-l pentru a vă ajuta să vă întindeți și să promovați o postură mai bună.

Fila Yoga Block
Adânciți-vă mai adânc în întinderile dvs. și bucurați-vă de sprijin pe tot parcursul practicii de yoga cu propriul bloc de stabilitate. Indiferent dacă sunteți un începător sau un yoghin avansat, orice nivel va beneficia de ajutorul suplimentar la îndemână.

PTP Pilates bile
Pentru stimularea eficientă a mușchilor mai mici, greu accesibile, aceste bile modest încă letale sunt un sidekick esențiale pentru orice pilates și barre antrenamente.

Servicii de curatenie profesionale
Conceput pentru a imita antrenamentul unei mașini reformatoare, acest antrenament manual folosește benzi de rezistență în formă de X pentru a tonifica, consolida și întinde. Și dacă nu sunteți sigur cum să o utilizați, fiecare bandă vine cu un atelier online gratuit.

Covorul Yoghin
Rulată în camera de zi sau într-un loc însorit frumos în parc, acest covor ultra-cushy oferă tracțiunea și aderența necesare pentru a efectua poziții de yoga. Nu te lăsa păcălit în gândire eticheta de preț Kmart reflectă calitatea, fie. Acesta funcționează un tratament!

4 Benzi Micro Stretch
Pentru exerciții de mișcare mici, aceste niveluri de bandă de rezistență variază de la lumină la extra grele. Ajustați în consecință.

Topko Suspension Trainer Training Straps body Strength Exercise Fitness home Gym Kit
Potrivit pentru sportivi avizi sau exerciții pentru prima dată, acest instrument aprobat la domiciliu se ancorează în spatele oricărei uși și permite utilizatorilor să-și întărească instantaneu pieptul, abdominalele din spate, brațele și picioarele.

Celsius Deluxe Sărind Peste Coarda
Dacă sunteți după un antrenament total de corp, sărind peste va ridica ritmul cardiac și să ofere rapid, peste tot tonifiere. Întreabă-l pe abs-ul lui Catherine Zeta-Jones.

thaiphan

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *