Călătoria pentru a găsi un deodorant natural excelent care funcționează poate fi una dificilă – pentru că să fim sinceri, mulți dintre ei nu par să-și facă treaba. Și care este rostul în cumpărarea unui deodorant natural dacă nu neagă de fapt mirosul corpului? Sunt bani pierduți și nimeni nu are timp pentru asta.

Deci, de ce atât de mulți oameni trec la deodorant natural? Și există de fapt un deodorant natural care funcționează? Am vorbit cu Annabelle Personeni, chimistul botanic al lui a ‘ Kin, pentru a afla.

Deodorant Natural vs deodorant regulat – care este diferența?
„Deodorantul Natural este blând pe piele și respectă fiziologia pielii”, spune Annabelle. „În comparație, un antiperspirant regulat interferează cu procesele naturale ale pielii prin blocarea canalelor de transpirație.”Deci, în loc să vă oprească să transpirați fizic ca un spray antiperspirant obișnuit, un deodorant natural va lucra la mirosul transpirației.

Baza formulărilor de deodorante naturale adevărate este, în general, la fel de blândă și cât mai ecologică posibil, fără nasties cum ar fi solubilizatorii etoxilați. Unele deodorante naturale, cum ar fi deodorantul natural a ‘ Kin Geranium & Cedarwood, sunt, de asemenea, formulate fără active pe bază de zinc, ceea ce le face mai biodegradabile și, prin urmare, mai bune pentru mediu. Deci, nu nasties pentru tine sau pământ – câștiga, câștiga!

Cum funcționează deodorantul natural?
S-ar putea să fiți surprinși să știți că transpirația pe care corpul dvs. o eliberează pentru a se răci într-o zi fierbinte de vară sau după un antrenament intens nu miroase. „Transpirația nu are miros, dar malodurul ofensator apare atunci când bacteriile naturale ale pielii încep să o degradeze”, explică Annabelle. „Produsele secundare ale transpirației provoacă malodour, astfel încât un deodorant bun va reduce degradarea transpirației de către bacterii, apoi va acoperi orice posibil malodour.”

Deodorantul natural a ‘ Kin Geranium & Cedarwood oferă soluția perfectă de neutralizare a mirosului natural datorită substanței active naturale din formulă, care încetinește capacitatea bacteriilor de a degrada transpirația. Alcoolul ecologic din formulă ajută, de asemenea, la reducerea cantității de bacterii de pe piele, în timp ce uleiurile esențiale naturale emit un parfum aromat frumos pentru a acoperi eventualele reziduuri malodour.

Există într-adevăr un deodorant natural care funcționează?
Acum știți ce este deodorantul natural, am ajuns la întrebarea de milioane de dolari – funcționează de fapt la fel de bine ca antiperspirantele obișnuite? Potrivit Annabelle, o face. „Nu există niciun motiv să spunem că deodorantul natural este mai puțin eficient decât un deodorant non-natural”, spune ea. „Eficacitatea unui deodorant depinde în general de concentrația substanțelor active și a parfumului. Deci, dacă funcționează nu depinde de cât de natural este.”

Deci, dacă ați căutat un deodorant natural pentru care merită să vă deschideți poșeta, puteți anula căutarea – pentru că da, am găsit un deodorant natural care funcționează. Este deodorantul natural a ‘ Kin Geranium & Cedarwood și este pe cale să devină noua dvs. geantă esențială.

Nu numai că este un deodorant natural într-o formulă de pulverizare ușor de utilizat, care poate fi folosit pe întregul corp (perfect pentru atingere pe tot parcursul zilei!), de asemenea, miroase uimitor – amestecul aromatic de uleiuri de geraniu, lemn de cedru și Patchouli nu numai că este excelent pentru controlul mirosului, dar poate avea și un efect calmant și înălțător pe bază de aromoterapie. În plus, nu este pe bază de pulbere, astfel încât să puteți uita de acele semne albe inestetice.

Sunt obsedat și nu se poate opri folosind-o! Vezi recenzia mea completă aici .Vrei să alegi una pentru tine? Deodorantul natural a ‘ Kin Geranium & Cedarwood este exclusiv pentru Priceline, așa că alergați, nu mergeți. Dacă doriți să aflați mai multe despre deodorantul natural a ‘ Kin Geranium & Cedarwood, faceți clic pe .

thaiphan

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *