Pentru a parafraza Carrie Bradshaw, găsirea grundului perfect este ca și cum ai găsi partenerul perfect; poate dura ani. Da, știm că tehnic a spus „apartament” în film, dar du-te cu ea; sentimentul sună adevărat.

Există doar atât de mulți factori. Pentru că în timp ce toți avem un obiectiv comun destul de clar (fundație fără cusur, desigur), ruta pe care va trebui să o faceți pentru a ajunge acolo depinde de tipul dvs. individual de piele. Blocajele rutiere ale tuturor vor arăta diferit și, prin urmare, trebuie să vă adaptați abordarea în consecință.

Sfatul nostru? Luați-vă preocupările pielii (exces de uleiuri, deshidratare, roșeață, rugozitate etc.) și flip-le: Acestea sunt obiectivele dvs. de amorsare.

Și hei, avem un sentiment bun că unul dintre grundurile naturale 100% naturale, fără silicon, se va alinia perfect cu al tău. Permiteți – ne să joace pețitor pentru un moment, va tine? Cel mai bun pic despre a avea un tip de piele facturat ca „normal”? Libertatea. Nu aveți preocupări majore pe care trebuie să le abordați, așa că vă puteți concentra doar pe realizarea exact a ceea ce visăm cu toții: o față de fond de ten mai fină decât catifeaua. Vei avea nevoie de o bază de machiaj care să se integreze perfect în piele și care să ajute baza de machiaj să treacă peste imperfecțiuni, pentru un finisaj foarte mătăsos.

Alegerea noastră pentru tenul tău „normal”? Grundul de perfecționare netezește și hrănește. Ea știe bine și bine cum să livreze pe netezime cu un finisaj natural, datorită dreptul de roundup de ingrediente pentru prepararea pielii.

Este încărcat cu extract de papaya bogat în antioxidanți și prune kakadu, asociat alături de ceea ce numim afectuos „îngerii lui Charlie ai pielii netede”: vitamina E hidratantă, ceai verde antiinflamator și vitamina A. toate naturale, toate bune.Pregătirea unui tip de piele uscată pentru machiaj poate fi la fel de distractivă ca și realizarea că nu mai ai vin într-o seară de marți, când, evident, ai nevoie cel mai mult. Pentru a spune pur și simplu, este o luptă. Mergi prea ușor la hidratare și fața ta îți va duce fondul de ten direct în orașul fulgilor, dar încarcă-te în prealabil cu creme și uleiuri bogate, iar baza ta va pastila și va prăji ca afacerea nimănui.

Soluția constă în hidratarea care lovește greu, fără a fi de fapt grea; genul care se amestecă în mod legitim în piele, mai degrabă decât să stai pe partea de sus și să sabotezi Jocul de fundație. De asemenea, veți dori ca hidratarea să vină cu un finisaj iluminant – deshidratarea și plictisirea tind să vină ca un set dublu.

Perfecționarea Grund Hidrata și de a Ilumina este cu siguranta fata de treaba – sa de acid hialuronic, ulei de măsline și vitamina E-formulă îmbunătățită va inmuia, grăsuț și hrăni, în timp ce simultan protejarea pielii împotriva temut condiții uscate. Lilly pilly și Kakadu plum duo, pe de altă parte, se vor ocupa de întreaga călătorie „lipsită de lumină” (cu ajutorul perlelor strălucitoare care reflectă lumina, desigur).Ah, încărcarea fondului de ten direct pe un ten furios predispus la roșeață: bucuria bucuriilor unui tip de piele sensibil. Glume; este de-a dreptul dureros atât în sens literal, cât și figurativ. Semnul indicator al pielii stresate? Roșeață neuniformă, de asemenea, problema ironică care cere o bază mică și totuși face dificilă aplicarea acesteia.

Tonul este cea mai mare preocupare a ta aici, așa că hai să începem de acolo: o mică acțiune calmantă de corectare a culorii va fi harul salvator al pielii tale. Exact asta este exact ceea ce conține grundul de perfecționare corect și uniform – formula sa este de culoare verde mentolat, nuanța exactă de care aveți nevoie pentru a contracara și corecta roșeața. Este doar așa se întâmplă (în mod interesant, având în vedere culoarea) conține o porție copioasă de ceai verde, plus vitamina E și ulei de măsline, o linie care va funcționa ca profund calmant respirații pentru fata ta.

Reducerea roșeaței nu este tot ceea ce face în departamentul de corecție a tonului-este, de asemenea, eroi un extract de papaya de condiționare a pielii și de seară, Kakadu prune și jojoba ester trio. Să spunem doar că prognoza feței tale arată calmă, cu o latură de satin-mată, netedă fără stres. Și toate fără utilizarea ingredientelor sintetice-impresionante.Supraproducția de petrol nu este un prieten al Fundației; practic te face să arăți ca și cum nici măcar nu te-ai deranjat cu baza în primul rând cu câteva ore. Cuvintele pe care vă sfătuim să le puneți pe placa personală de viziune a primerului? Echilibrat, neclar și luminos.

În primul rând: echilibru. O formula non-grasă place Perfecționarea Grund Blur și Matifiază este un must – cu absorbție de ulei de lamaie, mirt extract de frunze mixte, se va bea în exces de uleiuri haos cu acoperire fără a supt pielea ta atât de uscat de ulei, care începe într-o supraproducție de viteze peste tot din nou. Amintiți-vă, „echilibrat” este scopul aici.

Următorul gol? Estomparea imperfecțiunilor, cum ar fi porii lărgiți pe care un tip de piele grasă tinde să le aducă cu ea. Această formulă inteligentă oferă un finisaj de focalizare moale, care va face exact acest lucru, minimizând aspectul porilor, adăugând, de asemenea, un văl de estompare a moliciunii pe piele, ceea ce probabil va însemna chiar că puteți merge puțin mai ușor pe acoperirea post-primer. Câștig, câștig.

Ultimul pe lista noastră? Luminozitate; toată lumea vrea un fel bun de strălucire, și odată ce le-ați luat tipurile enervant de uleiuri sub control, veți vedea în pică, datorită puterile radiance-revelatoare de Kakadu prune, lilly pilly, extract de papaya și ceai verde.

set

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *