Dacă vă vopsiți părul și, de asemenea, se întâmplă să fiți săraci în timp, legați financiar sau încă câteva săptămâni de la următoarea vizită la salon, ați ajuns la locul potrivit. Și dacă coroana capului tău este plină de dungi întunecate care plouă pe parada ta blondă de platină sau griuri plictisitoare care își cresc Capul neinvitat, atunci cu siguranță ai ajuns la locul potrivit.

RELATED: o privire înapoi la cele mai iconice aspecte de frumusețe ale lui Jennifer Lopez

RELATED: cele mai bune vopsele de păr la domiciliu pentru bruneturi

Printre unele dintre cele mai bune invenții cunoscute de om (electricitate, Internet, procesul de fermentare a strugurilor într-un lichid delicios, băut) se află umilul, accesibil și schimbător de joc: concealer rădăcină.

Aceste spray-uri cu aspect natural și pulberi colorate maschează instantaneu regenerarea până la următoarea zi de spălare a părului. Aplicarea fără efort și amestecarea perfectă înseamnă că retușurile de acasă sunt la fel de ușoare ca aplicarea rimelului zilnic, fără riscul unor neplăceri DIY.

De la încuietori negre cu jet până la blonde cremoase strălucitoare, iată cele mai bune produse de ascundere a rădăcinilor pe care trebuie să le utilizați acum.

set

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *