Cu mulți dintre noi temporar blocați din sălile noastre de gimnastică sau limitați la cei patru pereți ai casei noastre (ne uităm la tine izolare de 14 zile, fiară frustrantă și cu totul necesară), aici nu este un moment mai bun pentru a rătăci în camera de zi, porniți televizorul și apăsați play on… un antrenament online.

Fără barierele de a găsi două șosete potrivite și de fapt să ne ridicăm și să ieșim pe ușa din față, nu mai avem scuze. Așadar, haideți să schimbăm jocul și să avem această izolare COVID-19 să ne ofere posibilitatea de a ne găsi încă cele mai sănătoase și mai potrivite.

În plus, exercițiile fizice s-au dovedit a ușura anxietatea și a vă îmbunătăți sănătatea mintală. Deci, dacă nu vrei să o faci pentru corpul tău, fă-o pentru creierul tău.

Iată editarea celor mai bune aplicații de antrenament și instrumente online pentru o sesiune de transpirație la domiciliu.

#1 păstrați-l mai curat

Programul online fără agitație al KIC, condus de Laura Henshaw și Steph Claire-Smith, oferă antrenamente HIIT, forță, Box, meditație și yoga, toate disponibile, fără a fi nevoie să părăsiți confortul propriei case (nu că ați avut cu adevărat opțiunea oricum…).

#2 Jos Câine

Pentru toți yoghinii de acasă, Down Dog vă permite să vă personalizați fluxul selectând intensitatea, lungimea și stilul de yoga care se potrivește cel mai bine practicii dvs. Puteți chiar să vă personalizați perioada de savasana, în cazul în care aveți nevoie de un minut suplimentar (sau 10) pentru a vă relaxa.

Și cea mai bună veste este că aplicația este gratuită până la sfârșitul săptămânii (1 aprilie 2020)!

Acestea oferă, de asemenea, o versiune Barre pentru cei carora le place o mai Pilates bazate pe locul de muncă afară.

# 3 Fluxul Atletic
Flow Athletic studio situat în Sydney (în mod normal) suburbie plină de viață din Paddington, este condus de antrenor Ben Lucas și yoga extraordinaire Kate Kendall. Duo-ul s-au adaptat rapid la climatul nostru actual și oferă peste 60 + cursuri transmise în direct pe săptămână.

Dacă sunteți în căutarea unei forțe, Pilates, Yoga sau spin (da, vă ajută dacă aveți o bicicletă), atunci verificați Flow Athletic și alăturați-vă unui antrenament virtual live cu unii dintre formatorii de top din Australia.

# 4 Joja
Ai fi greu apăsat pentru a găsi pe cineva care nu ar fi motived de modelele Victoria ‘ s Secret și prietenii Jospehine Skriver si Jasmin Tookes. Ei își împărtășesc munca prin intermediul canalului @joja Instagram și Youtube aici.

Așa că luați-vă colegul de casă, partenerul, jucăria moale, câinele.. și au un du-te la unul dintre videoclipurile lor. Nu spune nicăieri în amprenta fină că nu te vei transforma într-un super model după o sesiune.

# 5 Blogilates

Dacă ați dorit să încercați rutina șoldurilor și taliei lui Kylie Jenner sau brațul, fundul și ab-ul lui Meghan Markle. Sari pe peste la Blogilates canal youtube, împreună cu 4,8 milioane de abonați și de a lua ghemuit.

Fondator, Cassey Ho nu lasă nici o piatră de antrenament neîntoarsă, cu videoclipurile ei rapide de sablare a corpului-toate fiind prietenoase cu apartamentul!

# 6 Forma Fluida Pilates
Cu o celebritate loială, inclusiv Lara Worthington și Phoebe Burgess, fondatorul popularului Studio Sydney Pilates, Kirsten King, își aduce sesiunile unu-la-unu în confortul camerei de zi.

Accesați peste 150 de antrenamente personalizate Pilates, potrivite de la nivel începător până la avansat și începeți să vă prelungiți membrele și să vă tonifiați burta.

În plus, primiți un pachet de echipamente gratuit, inclusiv discuri de exerciții, benzi și o minge atunci când vă înscrieți, aici.

#7 Peaches Pilates
Pentru tonifierea întregului corp, Peaches Pilates oferă atât antrenamente de intensitate ridicată, cât și sesiuni de yoga liniștitoare, cu sesiuni live săptămânale care includ antrenamente ab, rutine de ardere a pradă și videoclipuri de box garantate pentru a vă crește ritmul cardiac.

În plus, dacă lucrați de acasă vă are gâtul și spatele în tot felul de dureri, Peaches oferă, de asemenea, videoclipuri de îmbunătățire a posturii pentru a ameliora durerile musculare și a vă îndrepta.

# 8 Kirsty Godso
Nike Master Trainer Kirsty Godso oferă antrenamente rapide gratuite prin intermediul paginii sale de Instagram. Mashup-urile mobility, core, strength și cardio sunt complet gratuite și disponibile oricând. Doar vizitați pagina ei @ kirstygodso și aveți un sul. * Abs-urile lui Kirsty nu sunt garantate*

#9 Clasa Pilates

Conceput pentru fiecare „corp”, clasa Pilates oferă o platformă de antrenament unică.

Indiferent dacă preferați Barre inspirat de balet, mat Pilates, antrenament de mare intensitate sau o întindere profundă, fondatorul Jacqui Kingswell vă aduce propria metodă personală de a intra în formă și de a rămâne acolo.

thaiphan

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *