Nu există o regulă grea și rapidă atunci când vine vorba de cât de des ar trebui să ne spălăm părul. Și ca atare, s-ar putea să descoperiți că fiecare persoană pe care o consultați are o opinie diferită în această privință.

În timp ce unii jură prin beneficiile întinderii spălărilor cât mai mult timp posibil, alții șamponează religios și condiționează în fiecare noapte. Dar găsirea soluției care funcționează cel mai bine pentru coama ta depinde de câțiva factori variabili.

De la starea scalpului până la cât de regulat mergeți la sala de sport, acestea sunt recomandările noastre pentru cât de des ar trebui să vă spălați părul.

Tipul de păr
Ca regulă generală, buclele sunt de obicei pe partea mai uscată și vor beneficia de o spălare fără sulfat doar o dată sau de două ori pe săptămână.

Ne place: a ‘ Kin Purifying Shampoo ($13.47 la Chemist Warehouse), Aveda Dry Remedy Moisturizing Shampoo ($50 la Adore Beauty).

În timp ce firele mai drepte permit uleiului să se deplaseze de la rădăcină la capetele părului mai ușor, motiv pentru care spălarea este de obicei mai frecventă. Vă recomandăm să vă spălați în fiecare a doua zi cu un șampon pentru creșterea volumului sau textural.

Ne place: Moroccanoil Extra Volume Shampoo ($39.95 la Adore Beauty), ELEVEN I Want body Shampoo ($25.95 la Adore Beauty).

Starea scalpului
Nu diferă de modul în care determinăm rutina noastră de îngrijire a pielii, programul nostru de spălare a părului și produsele pe care le folosim pot varia, de asemenea, în funcție de starea scalpurilor noastre. Dacă scalpul dvs. este pe partea mai uscată (semnele comune sunt roșeața, fulgii mici sau mâncărimea), atunci șamponarea prea frecvent va agrava sau agrava starea. Limitați ciclul de spălare la două ori pe săptămână folosind șampon și balsamuri delicate, fără parfum. Ne place: A ‘ Kin Mild & Gentle Shampoo ($13.47 la Chemist Warehouse) și QV Gentle Shampoo ($9.49 la Chemist Warehouse).

La celălalt capăt al spectrului, dacă scalpul dvs. produce exces de ulei sau aveți „acumulare”, atunci este posibil să nu șamponați suficient. Acumularea este rezultatul excesului de produs, ulei sau celule moarte ale pielii. Dacă acest lucru sună ca tine, îți recomandăm un scrub pentru scalp și să adaugi una până la două zile suplimentare de spălare a părului la rutina ta.

Antrenament de rutină
Să ne confruntăm, o rutină rară de spălare a părului și clase regulate de spin nu merg mână în mână. Deci, dacă sunteți angajat la o sesiune de transpirație zilnică, vă recomandăm să vă angajați la fel de greu la șampon și balsam.

sfat bh: pentru zilele în care nu aveți timp sau nu sunteți complet saturat de transpirație de la rădăcină până la sfârșit, păstrați o sticlă de șampon uscat la îndemână în geanta de gimnastică și dați secțiunii frontale a părului dvs. o explozie rapidă cu uscătorul. Reîmprospătare instantanee. Ne place: Batiste Dry Shampoo-Wildflower ($6.99 la Chemist Warehouse)

set

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *