„Siliconul” este unul dintre acele ingrediente care apare frecvent în toate tipurile de produse de înfrumusețare, fie că este vorba de balsam, cremă hidratantă sau machiaj.

Dar doar pentru că este obișnuit, nu înseamnă că includerea sa ar trebui să fie trecută cu vederea atunci când vine vorba de găsirea cumpărăturilor de frumusețe potrivite pentru rutina ta. De fapt, este posibil să fi observat din ce în ce mai multe produse care prezintă o etichetă „fără silicon” în ultima vreme.

Caz și punct? Grunduri fără silicon.

Vrei să știi dacă ar trebui să faci schimbarea și ce înseamnă totul? Iată tot ce trebuie să știți.

Ce este siliconul și de ce au unii primeri?
Siliconul este o substanță de tip gel-lichid derivată din silice. În frumusețe, este folosit în principal pentru proprietățile sale ocluzive pentru a forma o acoperire asemănătoare barierei pe piele sau păr. Acest strat asemănător unui film rezumă, de asemenea, utilizarea sa în grunduri; lasă în urmă o textură catifelată, care oferă un strat neted pe piele, rezistent la apă și aer.

Cu toate acestea, utilizarea siliconilor este în mare măsură superficială și nu există beneficii pe termen lung pentru piele. De fapt, atunci când vine vorba de îngrijirea pielii și machiaj, Există câteva motive pentru care unii oameni preferă să orienteze clar…

De ce unii preferă să evite siliconii
Datorită rezistenței sale la apă, siliconul poate fi dificil de îndepărtat de pe piele și nu se clătește ușor, ceea ce înseamnă că o curățare dublă este adesea necesară pentru îndepărtarea corectă. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că atunci când este îndepărtat de pe piele și capul în jos chiuveta, că nu se poate rupe în jos pentru o lungă perioadă de timp și este probabil să ajungă în căile noastre navigabile.

Acest aspect greu de îndepărtat poate duce, de asemenea, la blocarea resturilor în pori și la acnee și congestie cauzate ca rezultat. Dacă sunteți predispus la erupții, este recomandat să vă orientați clar pentru a evita apariția flăcărilor.

Care sunt avantajele alegerii unui grund fără silicon?
Vestea bună este că puteți obține în continuare o bază netedă pentru o uzură mai lungă a machiajului cu un grund fără silicon. Și ceea ce este și mai bine este faptul că primerii Nud by Nature sunt făcuți cu ingrediente naturale 100%.

Grundul de perfecționare Smooth and Nourish este deja premiat, ingredientele cheie precum pruna Kakadu bogată în vitamina C și vitaminele A și e oferind o bază perfectă, restabilind în același timp prospețimea și ajutând la combaterea semnelor vizibile ale îmbătrânirii. Și acum, gama a fost extinsă pentru a satisface fiecare tip de piele cu trei noi adăugări: hidratează și iluminează (ideal pentru pielea normală până la uscată), corect și uniform (ideal pentru pielea predispusă la roșeață) și estompare și matifiere (ideal pentru combinație cu tenul gras).

Așadar, nu numai că alegerea unei baze de machiaj fără silicon înseamnă că vei evita potențialele aglomerări, scăpări și trimiterea reziduurilor în chiuvetă, dar alegând o opțiune mai naturală, pielea ta va avea și beneficii mai bune.

set

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *