Conotațiile kooky care înconjoară mirosurile naturale sunt intense. Patchouli, o notă puternic invocate în eco-friendly, parfumuri, devine un rău ‘drogat’ rap, și în timp ce toți suntem pentru a face un parfum ales că e mai blanda asupra pielii noastre și a mediului, se pare că un înalt pentru a schimba semnatura Gucci pentru un parfum care miroase a iarbă (mai ales că ar fi mult mai ieftin să se rostogolească în lucruri reale decât plăti în numerar pentru lame de ea în sticla de forma).

Dar, în timp ce naysayers naturale pot încă asocia amestecuri botanice cu scandând și top-to-toe cravată colorant, puteți face de fapt o alegere parfum sănătos fără a lovit „hippy” teritoriu.

De fapt, cu o recoltă de parfumuri naturale noi care își trag mirosurile dintr-o gamă de flori decadente, ierburi, condimente și uleiuri esențiale, există de fapt o lume largă de opțiuni de apă ecologice, care sunt verzi în natură fără a mirosi verde.

De asemenea, au o afinitate mai puternică cu pielea datorită formulelor lor naturale, astfel încât, odată ce veți găsi o stropire pe care o iubiți, aceasta va dura mai mult pe piele (și, în general, așa cum va face un singur spritz). Aceste picături naturale oferă parfum, siguranță și durabilitate, așa că le dăm undă verde literală.

set

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *