Există ceva mai bun decât o schimbare de păr sezonieră?

Dacă vă păstrați-l lowkey cu o subtila nuanta schimba sau du-te pentru cele tăiate și culoare de transformare, parul nou chiar aduce o nouă perspectivă.

Și doar pentru că iarna este adesea asociată cu a fi rece și mohorât, nu înseamnă că părul tău trebuie să sufere aceeași soartă.

Având în vedere o vizită la salon? Am obținut informații de la unii dintre cei mai buni experți din biz; iată tendințele părului care vor domina iarna 2021.Blondele de platină pot simți mâncărimea pentru a merge mai cald iarna și noi credem că este o idee stelară.

„Încălzirea nuante de blond sunt trend în această iarnă”, spune Kirby Lago, Proprietar al Pelo de Lago, care sugerează că pentru o schimbare subtilă, să se uite nu mai departe decât blonda balayage evidențiază, pe care ea consideră măgulitor pe aproape toată lumea.

Se întunecă? „Toffee hair este un amestec câștigător de brunetă ușoară și blondă întunecată”, spune ea. „Culoarea bogată în mai multe tonuri își face apariția și poate fi o modalitate ușoară de a lumina încuietori întunecate. “

„Încercați să adăugați câteva bucăți de aur la părul întunecat cu foilyage. Modul în care aceste evidențieri au lovit oasele obrazului aduc căldură și luminozitate în jurul feței.”

Și amintiți-vă, doar pentru că blonda este mai caldă nu înseamnă că nu este încă predispusă la brasiness. Păstrarea unui șampon violet în rotația de spălare vă va asigura că culoarea dvs. rămâne curată și proaspătă.

BH recomandă: TIGI cap de pat prost șampon blond și Aveda blonde revival șampon de tonifiere violet.Revenirea marginii cortinei a fost uriașă în ultimul an. Conform Raportului de păr din 2021 al Cosmetify, stilul a crescut în căutări cu 1,016 — – un număr astronomic!

Dacă ați stat pe gard despre acest stil, iarna este momentul perfect pentru a încerca. Cu mai puțină căldură vine mai puțină transpirație, ceea ce înseamnă că noua ta tăietură nu se va lipi de frunte aproape la fel de mult în timp ce îți perfecționezi stilul.

Deoarece acest stil de franjuri este de obicei mai lung, adăugarea de volum pe măsură ce stilul este cheia pentru a ajuta la forma sa măturată. Încercați să utilizați o perie ca Toni & GUY Bamboo Brush Collection – perie de Styling cu uscătorul de păr pentru a oferi ridicare la rădăcină.Dați vina pe Gambitul Reginei sau pe schimbarea culorii lui Gigi Hadid, dar tonurile roșii sunt în față și în centru pentru a aprinde brunetele în acest sezon..

„Tonurile mai profunde de cupru și auburn au un moment”, spune Joseph Jacques de la Fox and the Hair. „Văd o variație mult mai mare a tonului și o abordare mai puțin este mai mult care lucrează cu culoarea naturală a clienților și o îmbunătățește pentru un aspect mai „trăit”.”

Pentru a asigura noua ta nuanta cires nu se estompeze, pentru a proteja culoarea cu o stralucire de îmbunătățire super-erou ca antene pt Paris Bain Chroma Captive.Tăieturile contondente au domnit supreme de ceva vreme, dar în vești bune pentru iubitorii de straturi, lungimi diferite revin în stil.

„Straturile de încadrare a feței sunt o vibrație majoră în această iarnă”, spune Kirby. „Aceste straturi funcționează cu adevărat pentru a vă îmbunătăți caracteristicile faciale și sunt măgulitoare pe orice lungime a părului.”

Acest tip de tăiere ajută, de asemenea, în departamentul de styling, în special pentru cei care doresc să diminueze utilizarea instrumentului de căldură.

„Mai puțin este mai mult când vine vorba de styling în 2021. Este vorba despre îmbrățișarea părului tău natural”, confirmă Kirby.Dacă vă place un stil de întreținere redusă, un bob ciufulit este tăiat să ia în considerare.

„Deasupra părului umărului, valurile texturate și bobii scurți vor fi mari în această iarnă”, prezice duo-ul blond de cod Sarah și Jammi.

Nu ești dispus să-ți iei rămas bun de la lungimea ta? Împletiturile Boho și valurile dezordonate vor fi la fel de căutate.

Indiferent dacă doriți să unghii textura anulată pentru părul lung sau scurt, încercați să vă îmbunătățiți undele naturale cu un spritz de Redken Fashion Waves 07. Aceasta ajută la crearea definiției beachy fără criza.Când vine vorba de îngrijirea părului în timpul iernii, hidratarea este numele jocului.

„Asigurați-vă că utilizați o mască de păr profesională”, spune Kirby, care recomandă masca de reparare intensivă Kerasilk Reconstruct de la Goldwell. bh iubește, de asemenea, masca de păr Maui Moisture Heal & Hydrate + unt de Shea pentru tipurile de păr texturate și cret.

Ea spune, de asemenea, să încercați să reduceți temperatura apei în duș atunci când vă clătiți părul și evitați să folosiți instrumente de căldură unde puteți. Dar dacă ajungeți la uscătorul de păr sau la instrumentele de styling, asigurați-vă că utilizați un protector de căldură precum Kms Therma Shape 2-in-1 Spray.

set

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *