Dacă sunteți încă să stăpânească arta de a folosi o perie de păr și uscător de păr, în același timp, perii cu aer cald oferă o soluție de geniu.

Aceste instrumente hibride vă permit să stilați folosind o coordonare și o abilitate minimă( Aleluia), cu capacitatea de a crea bucle, volum și ridicare sau, dacă preferați, un finisaj neted și elegant – totul depinde de modul în care îl utilizați.

Cum se utilizează o perie cu aer cald
Pentru un c-curl: pentru a obține volum la Coroană cu flicked în capete (AKA c-curl), veți dori să plasați peria de aer cald sub fiecare secțiune și la rădăcina părului. Apoi, vei peria în sus și spre exterior pentru primii câțiva centimetri de lungime pentru a crea lifting, înainte de a reveni spre interior odată ce ajungi la capetele părului. În esență, creați litera ” C ” pentru fiecare secțiune într-o singură mișcare de periere netedă.

Pentru valuri gonflabile: pentru a crea un stil ondulat sinonim cu uscarea prin suflare a Salonului, începeți prin secționarea părului. Cu cât secțiunea este mai mare, cu atât valul este mai slab; cu cât secțiunea este mai mică, cu atât valul este mai strâns. Așezați peria cu aer cald vertical în spatele fiecărei secțiuni, apoi, pe măsură ce aerul suflă, rotiți și glisați peria în jos pe secțiunea părului în direcția departe de față. Repetați pentru fiecare secțiune, lăsați să se răcească și apoi setați cu spray de păr și periați.

Pentru un finisaj neted, drept: pentru un aspect super neted și drept, începeți prin a crea secțiuni foarte uniforme și clare. Similar cu C-curl, începe sub fiecare secțiune și perie afară și în jos, numai cu mai puțin de un film spre interior spre sfârșitul anului. Apoi, treceți la partea de sus a fiecărei secțiuni și rulați peria din nou în jos pentru un finisaj super elegant și fără frizz.

Desigur, aceste tehnici vor varia în funcție de instrumentul și atașamentul periei. Unele au perii rotative, altele au butoaie mari sau mici, iar unele înfășoară părul pentru tine.

Pentru a vă ajuta să navigați care este cel mai bun pentru dvs., iată editarea beautyheaven a celor mai bune perii de styling cu aer cald.

set

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *