Recent mi-am schimbat încuietorile blonde cremoase pentru o nuanță bogată, brunetă și dacă aș putea rezuma experiența în trei cuvinte, ar fi: nu este ușor. De la a face decizia finală să ia apuca de treabă (de mult la coafeza mea e spaimă), de-a face cu decolorarea parului si, de asemenea, de învățare trucuri de comerț pentru întreținere corespunzătoare, am construit o bogăție de cunoștințe pe care trebuie să împărtășesc cu tine, ca-minded frumuseti.Înainte de a m-am mutat pe la partea întunecată, am petrecut câteva săptămâni umming și ahhing peste dacă ar trebui să facă schimbarea. Mi se va potrivi părul castaniu? Îmi vor lipsi încuietorile mele blonde? Ce umbră ar trebui să merg?

Janelle Dongalen, Director Tehnic al saloanelor Aveda, subliniază importanța inspirației. „Ai întotdeauna un panou pin pe Pinterest sau o cantitate mică de imagini de culoare a părului la care aspiri.”Acest lucru nu numai că vă oferă posibilitatea de a lucra ceea ce doriți cu adevărat, dar vă asigură, de asemenea, că dvs. și coaforul dvs. sunteți pe aceeași pagină.

Costul, întreținerea și cât de des vă schimbați părul ar trebui, de asemenea, să fie luate în considerare atunci când faceți schimbarea dramatică. Janelle explică: „nu este un pas ușor pentru a lumina înapoi [culoarea] întunecată.”Deci, dacă vă place să tăiați și să vă schimbați culoarea des, poate optați pentru lumini joase instead.No contează tonul pielii tale, există o nuanță brunetă acolo pentru tine. Aleks Abadia, Co-fondator și director de păr la Esstudio Galleria explică: „pielea corectă se va potrivi cu tonuri ușor mai calde, în timp ce persoanele cu un ten mai întunecat se vor potrivi cu tonuri mai întunecate.”

În mod similar, tipul de păr ar trebui să vă influențeze culoarea. „În funcție de efectul dorit, o culoare bloc va fi un ton bogat solid excelent pentru părul fin… iar pentru majoritatea oamenilor poate scoate în evidență cele mai bune caracteristici ale tale: ochii, culoarea pielii. Dacă aveți părul gros, o nuanță evidențiată va crea dimensiune și textură”, spune Aleks.”Există trei etape pentru a obține o blondă la brunetă”, spune Aleks. „Părul trebuie umplut, apoi o dublă aplicare a rezultatului dorit va ajuta la problemele de estompare.”Șansele sunt că va trebui să rezervați o altă întâlnire cu stilistul dvs. pentru a retușa și regla.Când am făcut prima dată plonjarea, părul meu a devenit o nuanță ușor mai deschisă de maro cu fiecare spălare. După doar câteva săptămâni, my ‘ do a fost mai puțin Bella Hadid și mai mult Gisele Bündchen. Deci e normal?

Decolorarea este inevitabilă, dar, după cum explică Janelle, practica corectă vă poate asigura că culoarea dvs. rămâne mai proaspătă mai mult timp.

Ea spune: „culoarea se estompează din cauza aplicării slabe a colorării părului, a spălării părului în fiecare zi, prin faptul că nu folosiți masca adecvată pentru îngrijirea părului și tratamentul părului, precum și deteriorarea mecanică, cum ar fi călcarea părului în fiecare zi și uscarea prin suflare.”Dacă părul este uscat, acesta va fi mai predispus la decolorare. „Va trebui să reprogramați înapoi cu stilistul dvs. pentru o a doua rundă de luciu, [pentru că] dacă părul dvs. a fost uscat pentru început, atunci nu va ține prima culoare.”

Dacă sună ca tine, atunci optează pentru o culoare bogată, bloc. „Alegerea unei culori bloc vă va oferi strălucire instantanee, grosime și … cel mai important, părul dvs. nu arată la fel de uscat dacă a fost uscat pentru început.”Pentru a preveni decolorarea și pentru a vă menține încuietorile în căutarea salonului proaspăt, trebuie să vă puneți în lucru. Limitați de câte ori vă spălați părul în fiecare săptămână, păstrați uscarea prin suflare și îndreptarea la minimum și folosiți îngrijirea părului prescrisă profesional pentru cele mai bune rezultate. Janelle recomandă folosirea săptămânală a unei măști hidratante și lăsarea acesteia timp de 10 minute. Produsele pigmentate sunt si ele un must-have. „Cumpărați o spumă de culoare sau un balsam pigmentat maro pentru a reîmprospăta culoarea acasă”, sugerează ea.

BH recomandă: masca reparatoare pentru păr Moroccanoil, programul de tratament intensiv Pantene 3 Minute Miracle, luciul răcoritor John Frieda Colour, Catwalk by TIGI Fashionista Brunette Mask și balsamul OGX Hydrate & Colour revigorant + Bamboo Radiant Brunette.

Ați trecut recent de la blondă la brunetă-sau vă gândiți să faceți plonjarea? Ai vreun sfat?

Recomandările produsului din acest articol au fost actualizate de la prima publicare pentru a menține membrii beautyheaven informați despre cele mai recente produse conexe.

set

0 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *